Help jij mee tijdens de Landelijke Opschoondag op 18 maart 2023?

Samen tegen zwerfafval

Als buurtpreventie hebben wij als doel het bevorderen van een veilige en leefbare buurt. We zijn letterlijk de oren en ogen van de politie. Onze kerntaak ligt bij het bestrijden van bepaalde vormen van criminaliteit zoals inbraken, vandalisme en (jeugd)overlast echter wij ervaren tijdens onze surveillance ook dat Poeldijk helaas veel zwerfafval kent. Om die reden gaan wij, voor het 3e jaar op rij, aan de slag op de landelijke opschoondag op zaterdag 18 maart.

Ook voor kinderen

Zo’n klus wordt nog leuker als je dit samen doet. Dus wij nodigen iedereen uit om ons een handje te helpen. Kinderen zijn meer dan welkom. Speciaal voor hen hebben we hesjes en handschoenen klaar liggen. Bewustwording helpt om zwerfafval tegen te gaan. En in een schone omgeving is het fijner spelen en leven. Weet jij hoe lang het duurt voordat onderstaande items uit de natuur zijn verdwenen? De antwoorden krijg je tijdens de Landelijke Opschoondag van ons.

Waar moet je zijn?

We verzamelen bij Conceptstore Byna, Poeldijksevaart 1, rond 13.15 uur waar een lekker bakkie koffie, thee of fris op je wacht. Hierna gaan we ongeveer 1 uurtje aan de slag. Rond 14.45 sluiten we gezamenlijk af.

Meld je aan! Doe jij met ons mee? Meld je aan via secretaris@buurtpreventiepoeldijk.nl, dan zorgen wij voor de juiste materialen.