Help jij mee tijdens de Landelijke Opschoondag op 23 maart 2024?

  • Bericht auteur:

Samen tegen zwerfafval

Als buurtpreventie hebben wij als doel het bevorderen van een veilige en leefbare buurt. We zijn de letterlijk de oren en ogen van de politie. Onze kerntaak ligt bij het bestrijden van bepaalde vormen van criminaliteit zoals inbraken, vandalisme en (jeugd)overlast echter wij ervaren tijdens onze surveillance ook dat Poeldijk helaas veel zwerfafval kent. Om die reden gaan wij, voor het 4e jaar op rij, aan de slag op de landelijke opschoondag op zaterdag 23 maart.

Ook voor kinderen

Zo’n klus wordt nog leuker als je dit samen doet. Dus wij nodigen iedereen uit om ons een handje te helpen. Kinderen zijn meer dan welkom. Speciaal voor hen hebben we hesjes en handschoenen klaar liggen. Bewustwording helpt om zwerfafval tegen te gaan. En in een schone omgeving is het fijner spelen en leven.

Waar moet je zijn?

We verzamelen bij de picknickbank van Keurslager Marco van der Hout (parkeerterrein Jumbo) om 13.30 uur. Na het uitdelen van de materialen en verdelen in groepjes gaan we ongeveer 1 uurtje aan de slag. Rond 14.45 sluiten we gezamenlijk af.